„Čia net nesvarstomas klausimas. Kiti gal ir turėjo tokių minčių, bet mes ne“, – Krepšinis.lt trumpai ir aiškiai nepavykusias derybas apibūdino „Neptūno“ direktorius Osvaldas Kurauskas.

Šiemet LKL čempionate D. Ewingas vidutiniškai rinko 12,5 taško, 2,5 atkovoto kamuolio, 3,8 rezultatyvaus perdavimo ir 10,5 naudingumo balo.

M. Kalnietį prieš mėnesį Milano „Emporio Armani“ klubui pardavęs ir išpirkos sulaukęs „Žalgiris“ iš viso sutaupė apie pusę milijono eurų. Bet akivaizdu, kad net ir turint tokius pinigus, dabartinėje rinkoje nėra paprasta rasti žaidėją, kurio sugebėjimai atitiktų kainą.

„Aš bandau ieškoti visokių variantų. Norėčiau apsistoti prie stabilesnio varianto, bet kol kas mes šioje situacijoje esame bandymų kelyje“, – apie situaciją su dabartiniais komandos įžaidėjais Luku Lekavičiumi ir Kasparu Vecvagaru yra sakęs Šarūnas Jasikevičius.

Kiek anksčiau buvo skelbta, kad „Žalgiris“ iš Kasertos „Juvecaserta“ bandė prisivilioti NBA patirties turintį įžaidėją Paytoną Sivą, tačiau pasiūlė per mažą pinigų sumą – 80 tūkst. eurų.

„Kad ir norėtųsi, tokiu sezono metu kažką pakeisti labai sudėtinga. Patys matėme, kaip stiprintis sekasi „Lietuvos rytui “, kokį žaidėją jie pasikvietė dabar (vilniečiai sudarė sutartį su ukrainiečiu gynėju Denisu Lukašovu, – Krepšinis.lt). Rinkoje nėra pasirinkimo – „Žalgiris“ taip pat jau ilgai neranda kuo pakeisti išvykusį Mantą Kalnietį.

Keisdami išvykusį Simą Galdiką mes taip pat griebėme pirmą pasitaikiusį žmogų – Trentą Plaistedą. Laimei, pasirinkimas nebuvo toks prastas. Medžioklė rinkoje – visada labai sunkus procesas“, – praėjusią savaitę situaciją rinkoje Krepšinis.lt komentavo O. Kurauskas.

Naują įžaidėją įlieti į komandos schemas „Žalgiris“ norėjo suspėti iki Karaliaus Mindaugo taurės turnyro, bet panašu, kad jame į priekį ant savo gležnų pečių komandą teks tempti L. Lekavičiui ir K. Vecvagarui. Su šiais gynėjais žalgiriečiams apskritai gali tekti užbaigti šį krepšinio sezoną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (127)