Kaip atskleidė pats 68-erių krepšinio specialistas, ligos simptomus jis pajuto prabėgus 10 dienų po to, kai jam buvo suleista pirmojo vakcinos nuo koronaviruso dozė.

Sausio 16-ąją atlikto testo rezultatai buvo teigiami. Anot R. Pitino, šiuo metu jo sveikata jau pasitaisiusi, jis nekantriai laukia antrosios dozės.

Nuotoliniu būdu dalyvaudamas „The Michael Kay Show“ laidoje R. Pitino teigė manantis, jog užsikrėtė nuo savo komandos žaidėjų.

„Tokia realybė, kad gavęs pirmąją vakcinos dozę imuniteto dar neturi. Taigi, taip nutiko ir man. Tačiau reikia judėti į priekį, sulaukti antrojo skiepo. Jaučiuosi geriau, jau nebesikarantinuoju. Man pasisekė, nes simptomai buvo tikrai lengvi“, – kalbėjo R. Pitino, prieš kurį laiką aktyviai raginęs nukelti NCAA sezono startą.

Šiuo metu R. Pitino treniruoja Niujorko valstijoje esančio Ionos koledžo „Iona Gaels“ komandą, kurioje ir planuoja užbaigti savo ilgametę trenerio karjerą.

R. Pitino yra vienintelis krepšinio specialistas, kuriam NCAA pirmenybes yra pavykę laimėti vadovaujant dviem skirtingoms komandoms – tai jam pavyko padaryti su „Kentucky Wildcats“ (1996) ir „Louisville Cardinals” (2013) ekipomis.

2018-2020 m. jis su pertraukėlėmis vadovavo Atėnų „Panathinaikos“ krepšininkams.

Šį sezoną R. Pitino treniruojama „Iona Gaels“ komanda jau tris kartus turėjo stabdyti treniruotes ir nukelti NCAA rungtynes dėl koronaviruso proveržių.

Jungtinėse Valstijose koronaviruso pandemijos plitimo situacija toliau yra sunkiai kontroliuojama. Nuo pandemijos pradžios šalyje liga diagnozuota daugiau nei 26 mln. asmenų, mirė 435 tūkst. žmonių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)