Dėl pirmojo sezono trofėjaus sekmadienio vakarą kovojusi „Barcelona“ paskutinėmis sekundėmis 84:85 (17:15, 23:22, 20:21, 24:27) krito prieš Andoros „MoraBanc“.

Viso mačo metu komandos žaidė taškas į tašką, bet likus žaisti 3 minutes „Barca“ išsiveržė į priekį 73:68.

Vis dėlto netrukus favoritai pradėjo byrėti. Prasidėjus paskutinei minutei Clevinas Hannah tritaškiu išlygino rezultatą 80:80.

Po taiklių Nicko Calatheso ir Alexo Abrineso metimų katalonai likus žaisti 10 sekundžių pirmavo 84:83, bet lemiama ataka priklausė Andoros klubui.

Nikola Mirotičius greitai pažeidė taisykles, o prie baudų metimo linijos stojęs Tysonas Perezas neklydo – 85:84.

„Barcelonai“ liko 7 sekundės, tačiau Š. Jasikevičius nebeturėjo minutės pertraukėlių. Lemiamą metimą iš toli atliko Thomasas Heurtelis, tačiau prancūzo šūvis tikslo nepasiekė.

„Barcelona“: Nikola Mirotičius 28, Alexas Abrinesas 15, Brandonas Daviesas ir Nickas Calathesas po 11.

„MoraBanc“: Jeremy Senglinas 18, Tysonas Perezas 17, Clevinas Hannah ir Malickas Dime‘as po 11.

Primename, kad ikisezoninių rungtynių cikle Š. Jasikevičiaus auklėtiniai prieš tai buvo iškovoję keturias pergales. Ta pati „MoraBanc“ ekipa Andoroje buvo nugalėta 90:82.

Katalonai 92:82 įveikė Manresos „Baxi“, 75:68 – Badalonos „Joventut“, o 89:84 – Mursijos UCAM.

Kitą savaitgalį, rugsėjo 12-13 dienomis, „Barca“ viešės Tenerifėje, kur vyks Ispanijos Supertaurės varžybos, o jų pusfinalyje Š. Jasikevičiaus kariauna susitiks su šalies čempione Vitorijos „Baskonia“.

Sezoną Eurolygoje katalonai pradės spalio 1-ąją rungtynėmis namuose su Maskvos CSKA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)