Prekyba bilietais į ketvirtfinalį „Siemens“ arenoje kol kas nėra pradėta, nes priešingai nei „Lietuvos rytas“, kitos LKL komandos vis dar tęsia savo reguliarųjį sezoną.

Vilniečiai šiuo metu yra pirmoje turnyro lentelės vietoje, tačiau dar vieną pergalę per likusius tris mačus iškovojęs Kauno „Žalgiris“ sostinės ekipą aplenktų. Kauniečiams dar liko mačai su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“, Utenos „Juventus“ bei Prienų-Birštono „Vytautu“.

„Lietuvos rytas“ ketvirtfinalyje susitiks arba su Utenos „Juventus“, arba su Kėdainių „Nevėžiu“. Jau dabar aišku, kad šios komandos užims atitinkamai septintąją bei aštuntąją vietas.

Žydrūno Urbono vadovaujami uteniškiai pagal pergales ir pralaimėjimus teoriškai dar gali pavyti šeštoje pozicijoje esančią Pasvalio komandą, tačiau reguliariajame sezone pralaimėjo seriją 1-3 ir į aukštesnę vietą nepakiltų.

Su „Šiauliais“ ir „Žalgiriu“ dar žaisiantis „Juventus“ dviejų pralaimėjimų atveju susilygintų su aštuntoje pozicijoje esančiu „Nevėžiu“, tačiau laimi prieš kėdainiškius pagal bendrą taškų santykį. „Juventus“ ir „Nevėžis“ reguliariajame sezone pasidalino po dvi pergales, tačiau Žydrūno Urbono auklėtiniai pelnė daugiau taškų nei varžovai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)