Tarp NBA krepšininkų marškinėlių – ne tik Anglijos sostinėje susitiksiančių Toronto „Raptors“ ir Orlando „Magic“ narių, bet ir LeBrono Jameso ar Stpeheno Curry vardinės maikutės. Tiesa, Jono Valančiūno marškinėlių tarp pasirinkimų nebuvo.

Krepšinio marškinėlių kainos svyravo nuo 25 iki 70 svarų, kepuraitės su klubų emblemomis kainavo 15, kamuoliai – 20, o žaidėjų statulėlės – 18 svarų.

Kiek tolėliau O2 arenos darbuotojai rengė žaidimus sirgaliams: bėgant batutu reikėjo pasipriešinti atgal traukiančiai virvei ir kamuolį pasiųsti į krepšį arba išbandyti jėgas „Karavane“. Tarp sirgalių – ne tik britai, bet ir amerikiečiai, italai, ispanai, prancūzai ir, žinoma, lietuviai.

„Mes abu atvykome iš Airijos, o jis gyvena Londone“, – sakė vienas sirgalius iš vyrukų trijulės, pripažinęs, kad džiaugiasi galimybe išvysti krepšinio rungtynes Anglijoje, kurioje dominuoja futbolas.

„Turime išsipirkę abonementą, todėl po kiekvienų „Raptors“ jų vaizdo įrašą pasižiurime ryte“, – pasakojo kitas lietuvis.

Norėdami savo akimis pamatyti aikštėje bėgiojantį J. Valančiūną, sirgaliai nepagailėjo ir apvalių sumelių, nes vos tik prasidėjus bilietų platinimui, jie „ištirpo“ akimirksniu.

„Teko pirkti iš perpardavinėtojų – sumokėjome netoli 300 eurų. Bet tikrai negaila, juk tai kartą gyvenime pasitaikanti galimybė“, – ranka į kainas numojo sirgalius.

Projekto NBA „GlobalGames“ rungtynes „Magic“ ir „Raptors“ žais Londono O2 arenoje, kuri talpina 20 tūkstančių žiūrovų. Mačas prasidės 22 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)