Susitikimas prasidėjo gana nerezultatyviai, tačiau Pasvalio ekipa pabandė atitrūkti – 16:9. Oskaras Pleikys atsakė dvitaškiu, Matas Jogėla – dėjimu, tad „Neptūnas“ artėjo ir po Nojaus Mineikio metimo atsiliko jau tik 15:16.

Mindaugo Girdžiūno ir Žygimanto Janavičiaus dėka pavyko išlaikyti apylygį rezultatą o po dviejų ketvirčių „Pieno žvaigždės“ pirmavo simboliškai – 35:33.

Po didžiosios pertraukos kova tapo tik dar labiau atkakli, o Rihardas Kuksikas kaip įmanydamas stengėsi rinkti taškus – 52:49. Tiesa, kitoje aikštės pusėje vis atsakydavo Maliekas White‘as, o Nojaus Mineikio ir Mindaugo Girdžiūno šūviai leido šeimininkams jaustis užtikrinčiau – 59:52.

Likus 4 minutėms tvyrojo lygybė (67:67), bet D. Gailius pelnė dvitaškį su pražanga – 70:67. Baudų metimų išbandymas laukė ir pasvališkių, kurie tokiu būdu persvėrė rezultatą (73:72), o toliau taškus rinkęs Martynas Pacevičius šįkart įmetė dvitaškį – 75:72.

Liko minutė, prasidėjo tritaškių mainai: pataikė M. Girdžiūnas, jam atsakė E. Šaulys, bet M.Girdžiūnas vėl buvo tikslus – 78:78. Liko 27 sek., per kurias svečiai neužpuolė, tad laukė pratęsimas.

Jame M. Girdžiūnas tempė į priekį „Neptūną“, bet „Pieno žvaigždžių“ legionieriai ir Justas Furmanavičius leido laikytis kovoje. Likus 28 sekundėms pratęsime Corey Allenas-Williamsas pelnė kertinius taškus (92:91).

Corey Allen-Williams

Maliekas White‘as galėjo išplėšti pergalę lemiamu metimu, bet „Neptūno“ legionierius prametė iš gana dėkingos situacijos.

M.Girdžiūnas žaidė solidžias rungtynes, bet jų neužteko – 24 taškai ir 4 iš 6 tritaškių per 26 minutes.

Pasvalio komandoje išsiskyrė Martynas Pacevičius (22 tšk.) ir pergalingo metimo autorius C.Allenas (18 tšk., 6 rez. perd.). Evaldas Šaulys buvo netoli dvigubo dublio (18 tšk., 8 atk. kam.).

„Neptūnas“: Mindaugas Girdžiūnas 24, Maliekas White‘as 14, Deividas Gailius ir Matas Jogėla (11 atk. kam.) – po 11, Rinaldas Malmanis 10.

„Pieno žvaigždės“: Martynas Pacevičius 22, Corey Allenas (6 rez. perd.) ir Evaldas Šaulys (8 atk. kam.) – po 18, Rihardas Kuksikas 15, Justas Furmanavičius 10.

Strategų komentarai:


Standings provided by Sofascore



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją