„Įsodinkite Joną į tą Malaizijos oro linijų skrydį ir Jamesas Johnsonas vis tiek jį surastų bei įkištų kamuolį į rankas“, – taip kraupiai savo „Twitter“ paskyroje pajuokavo „Raptors Republic“, gyvai dalindamiesi mintimis apie rungtynes tarp „Raptors“ ir Vašingtono „Wizards“ (106:89).

Šis įrašas labai greitai sukėlė tikrą pasipiktinimo audrą ir, sulaukęs komentarų, kad perlenkta lazda, buvo ištrintas, o jį pakeitė kitas – daug švelnesnis: „Sukurkite knygą „Kur yra Jonas?“ ir J. Johnsonas jį suras kiekvieną kartą“.

J. Johnsonas šiose rungtynėse atliko 2 rezultatyvius perdavimus, iš kurių vieną – J. Valančiūnui.

Primename, kad Malaizijos oro linijų skrydis 370 buvo vykdytas 2014 m. kovo 8 dienos skrydis iš Kvalo Lumpūro į Pekiną. Praėjus mažiau nei valandai nuo pakilimo oro skrydžių kontrolės centras gavo paskutinį signalą iš lėktuvo. Juo skrido 12 įgulos narių ir 227 keleiviai iš 15 pasaulio šalių.

2014 m. spalio 5 d. pradėtos povandeninės lėktuvo pėdsakų paieškos, trukusios iki 12 mėnesių ir kainavusios 41 milijoną eurų. Nepaisant didžiausių ir brangiausių paieškos darbų aviacijos istorijoje, nieko nebuvo rasta.

Apskritai „Raptors Republic“ J. Valančiūno pasirodymą šiose rungtynėse įvertino pozityviai ir lietuviui parašė B balą, tačiau pažymėjo, kad pražangas krepšininkas rinkosi per dažnai.

„Apmaudu, kad jis prisirinko pražangų sėkmingai kovodamas su Marcinu Gortatu – žmogumi, su kuriuo dar visai neseniai turėjo problemų. Jau po penkių žaidimo minučių Jonas savo sąskaitoje turėjo šešis atkovotus kamuolius. Deja, netrukus užsidirbo antrą pražangą ir buvo pasodintas ant suolo. Antroje rungtynių pusėje buvo tas pats – jis greitai surinko dvigubą dublį, tačiau vėl užsidirbo eilinę pražangą ir sėdosi ant suolo, – rašė kanadiečiai. – Bet kuriuo atveju, jis žaidžia kur kas ryžtinigau.“

Pagerinti savo rekordą ir pasiekti dešimtą pergalę iš eilės Dwane'o Casey auklėtiniai galės ketvirtadienį, kai savo arenoje priims Niujorko „Knicks“ ekipą su Kristapu Porzingiu.

Pasak paties trenerio, užmigti ant laurų po tokios pergalių serijos yra labai pavojinga.

„Tai yra puiki paskata fanams, tai prideda vaikinams pasitikėjimo. Tačiau tai bus nieko verta, jei prieš kitas rungtynes atsipalaiduosime ir į aikštę žengsime nusiteikę nebe taip ryžtingai. Fanai ekstazėje, tačiau tokiais atvejais atsipalaiduoti labai lengva ir pavojinga. Mes turime išlikti pozityvūs, turime toliau džiuginti žmones, tačiau tuo pat metu privalome išlikti susikaupę.“, – dėstė D. Casey.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)