Tai klubo direktorius Paulius Motiejūnas pranešė dalyvaudamas tinklalaidėje „Žalgiris On Air“.

Praėjusią savaitę naujuoju rinktinės vyriausiuoju treneriu patvirtintas D. Maskoliūnas į savo štabą kviečiasi kolegą iš „Žalgirio“ Tomą Masiulį, bet šis galės darbuotis rinktinėje tik birželį Kaune vyksiančiame olimpinės atrankos turnyre.

Tai reiškia, jog vasarį startuojant Senojo žemyno pirmenybių kvalifikacijos varžybose prieš Belgiją ir Čekiją D. Maskoliūnui patarinės vienintelis Benas Matkevičius, dirbantis Bostono „Celtics“ klube NBA lygoje.

„Žalgiris“ taip nusprendė rūpindamasis, kad Šarūnas Jasikevičius neliktų be talkininkų tuo pačiu metu vyksiančioje Eurolygos dvikovoje su Vitorijos „Baskonia“ (Ispanija).

„Juk nepaliksime Šaro vieno. Tikimės, kad per tą langą susitvarkys ir Darius su Benu, ir mes“, – kalbėjo P. Motiejūnas.

Kauno ekipos vadovas taip pat patikino, jog klubas nekeis pozicijos ir toliau neišleis savo krepšininkų į rinktinę, kuomet pastarosios rungtynės kirsis su Eurolygos kalendoriumi.

„Juk nežaisime su dubleriais prieš Vitoriją“, – pažymėjo „Žalgirio“ direktorius.

Primename, kad Lietuvos rinktinė vasario 21 d. svečiuosis Belgijoje, o po trijų dienų namuose priims čekus. C grupėje taip pat žais Danija.

Olimpinės atrankos varžybos vyks birželio 23-28 dienomis, vieną iš keturių grupių turnyrų priims Kaunas. Lietuvos rinktinės varžovai paaiškės ištraukus burtus lapkričio 27 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)