Kiekvienų Eurolygos namų rungtynių dieną DELFI ir „Žalgiris TV“ siūlo mėgautis pokalbiais su būsimais mačo dalyviais. Artėjant šio sezono antrajam TOP-16 susitikimui „Žalgirio“ arenoje po du abiejų varžovų krepšininkus tradiciškai bus galima išvysti tiesioginėje transliacijoje.

Po rytinės „Žalgirio“ treniruotės, 11.35 val., studijoje su žiūrovais bendraus puolėjas Edgaras Ulanovas ir įžaidėjas Willas Cherry.

Po interviu su žalgiriečiais transliaciją pratęs pokalbiai su „Maccabi“ lyderiais. Iš Maskvos CSKA į Izraelį persikėlęs J. Pargo jau yra vilkėjęs „Maccabi“ marškinėlius 2010-2011 m. Tada jis lankėsi ir Kaune bei įspūdingu dėjimu per žalgirietį Mirzą Begičių sukūrė vieną gražiausių to sezonų epizodų.

Šį sezoną J. Pargo ir vėl yra vienas pagrindinių „Maccabi“ žaidėjų. TOP-16 etape jis pirmauja visoje lygoje pagal rezultatyvius perdavimus (vid. po 7,3). J. Pargo taip pat renka po 13,3 taško ir atkovoja po 4,7 kamuolio.

Kitas pašnekovas – D. Smithas, kuris šį sezoną jau yra sulaukęs ir Eurolygos klubų vadovų dėmesio. Kartu su žalgiriečių Jamesu Andersonu jis pasidalijo antrą vietą geriausio Eurolygos lengvojo krašto rinkimuose.

D. Smithas yra rezultatyviausias ir naudingiausias „Maccabi“ žaidėjas Eurolygoje (vid. po 15,8 tšk. ir po 17,7 naud. bal.).

Tad DELFI ir „Žalgiris TV“ tiesioginė transliacija prasidės 11.35 val. ir baigsis prieš 12 val., o per 25 minutes krepšinio gerbėjai galės išvysti pokalbius net su keturiais Eurolygos krepšininkais.

„Žalgirio“ ir „Maccabi“ rungtynių pradžia – 19.45 val. Po mačo bus galima žiūrėti ir tiesioginę transliaciją iš spaudos konferencijos.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)