Rungtynes „Lietuvos rytas“ pradėjo nelengvai, tačiau kėlinio viduryje padidinęs apsukas ketvirtį laimėjo 17:15. Vėliau vilniečiai pamažu pradėjo kontroliuoti žaidimą ir ilsėtis keliavo turėdami dviženklį pranašumą (47:37).

Po didžiosios pertraukos į aikštę žengę „Parma Basket“ krepšininkai pasiduoti neketino, o trečiame kėlinyje pavijo „Lietuvos rytą“ (56:53).

Bet ketvirtį vilniečiai baigė taikliu Artūro Jomanto metimu per pusę aikštės.

Paskutiniame kėlinyje „Lietuvos rytas“ kontroliavo žaidimą ir iškovojo penktąją pergalę iš eilės. Ryškių lyderių šiame susitikime nebuvo, o prie dar vieno sėkmingo susitikimo prisidėjo didelė dalis sudėties žaidėjų.

Šiame mače buvo atlikti net 22 rezultatyvūs perdavimai, o iš 25 mestų tritaškių Rimo Kurtinaičio auklėtiniai pataikė 9 (36 proc.).

„Lietuvos rytas“: Marcas Carteris 11, Mindaugas Lukauskis, Martynas Echodas ir Travisas Petersonas 10, Chrisas Krameris, Robertas Carteris ir Artūras Jomantas – po 8.

„Parma Basket“: G. Frankas 22, C. Milleris 17, A. Vinnikas 11.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)