Šeimininkai triuškino „Parma“ jau pirmoje susitikimo dalyje, ir nors po pertraukos K. Maksvyčio auklėtiniai bandė gelbėtis, jiems viso labo pavyko išvengti nepadoraus rezultato.

Rezultatyviausias sezono rungtynes sužaidė „Lokomotiv“ kapitonas Mantas Kalnietis, per 31 min. sumetęs 23 taškus (5/6 dvitaškių, 4/5 tritaškių, 1/1 baudų), atlikęs 9 rezultatyvius perdavimus, suklydęs 4 sykius ir užsitarnavęs 28 naudingumo balus.

Jam neblogai talkino Mindaugas Kuzminskas, per 29 min. pridėjęs 11 taškų (2/4 dvitaškių, 1/2 tritaškių, 4/4 baudų), atkovojęs 7 kamuolius, atlikęs 3 rezultatyvius perdavimus ir sukaupęs 17 naudingumo balų.

„Parma“ gretose karjeros mačą sužaidė Eigirdas Žukauskas. Puolėjas per 32 min. pataikė 8 dvitaškius iš 11, 2 tritaškius iš 3, 10 baudų iš 11 ir iš viso surinko 32 taškus.

Be to, jis pridėjo 7 atkovotus bei 3 perimtus kamuolius, o lietuvio žaidimas įvertintas 37 naudingumo balais.

Daugiau nė vienas Permės klubo krepšininkas nesugebėjo pelnyti dviženklio taškų skaičiaus.

Blankus šįkart buvo Adas Juškevičius, per 17 min. tenkinęsis 4 taškais (2/3 dvitaškių, 0/3 tritaškių) ir 2 rezultatyviais perdavimais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)