Paskutiniam desperatiškam Billy Barono metimui nuskriejus pro šalį, vilniečiai Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynes pralaimėjo 85:87.

„Nežinau, ką pasakyti. Tikrai nežinau. Kaip mes taip galime žaisti... Atrodo, Europos taurės varžybose rungtyniavome gerai, o LKL – trejos iš eilės tokios rungtynės namuose. Nebežinau, kur tas mūsų šaltas protas. Neturiu kuo pasiteisinti“, – nuleidęs akis į žemę kalbėjo V. Šeškus.

Savo komandos žaidimą treneris įvertino tiesiai – siaubingas.

„Puolimas buvo baisus, labai daug kvailų sprendimų, bet kas buvo gynyboje... Kažkas nesuprantamo. Nėra čia pasiaiškinimų. Per sezoną vieną ar du kartus taip gali atsitikti, bet tik ne trissyk iš eilės, ir dar namuose. Nežinau, ką žaidėjai sau galvoja. Aš prieš rungtynes jiems dar sakiau: negali mums atsitikti taip, kaip Kauno „Žalgiriui“ mače su Panevėžio „Lietkabeliu“ (kauniečiai stebuklingai išsigelbėjo paskutinę dvikovos sekundę – DELFI). Jiems bent teisėjai padėjo...

„Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ lygis dabar tikrai nebėra toks „super“, atotrūkis nuo kitų komandų sumažėjęs. Todėl kiekvienose rungtynėse reikia įrodinėti, kaip tai daro žmonės, kurie žaidžia prieš mus. Rodos, treneriai be sustojimo kalba apie tai, bando motyvuoti, bet...“ – atsiduso V. Šeškus.

Paklaustas, ar nesiruošia bausti LKL rungtynėms nesugebančių susikaupti žaidėjų, specialistas numojo ranka.

„Ne per baudas jie turi suvokti, kad stengtis reikia kiekviename mače“, – pabrėžė „Lietuvos ryto“ vairininkas.

Visiškai kitokios nuotaikos po akistatos buvo „Pieno žvaigždžių“ strategas Mantas Šernius. Šeštadienio pergalę jis pavadino svarbiausia per vyriausiojo trenerio karjerą vyrų krepšinyje.

„Skaudžiai pradėjome sezoną, bet tokie laimėjimai suburia ir pakelia aukštyn. Džiugu, kad einame į priekį, komanda kasdien vis labiau klijuojasi. Tokios ekipos kaip „Lietuvos rytas“ ar „Žalgiris“ gali susirinkti kokius tik nori žaidėjus, bet jie turi būti profesionalai ir nusiteikti kiekvienoms rungtynėms. Mūsų komandos nusiteikimas šiandien tikrai buvo puikus. Jeigu taip pat žaisime ir su „Žalgiriu“, visko gali nutikti“, – kalbėjo M. Šernius.

„Lietuvos rytas“ (9 pergalės/2 pralaimėjimai) LKL turnyro lentelėje kol kas išlaiko antrą poziciją, „Pieno žvaigždės“ (5/6) žengia septintoje vietoje.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)