P. Gasolis pirmadienį sėkmingai praėjo medicininę patikrą, po kurios iki sezono galo oficialiai įsigaliojo jo ir „Barcos“ sutartis.

Maža to, pastaruosius beveik dvejus metus dėl pėdos traumos negalėjęs žaisti 215 cm ūgio centras sudalyvavo ir pirmoje treniruotėje, tiesa, individualioje.

Po jos Pau palinkėjo sėkmės komandos draugams per ketvirtadienį vyksiančias Eurolygos rungtynes su Madrido „Real“.

Paties P. Gasolio šių metų tikslas – ne tik padėti „Barcelonai“ triumfuoti Eurolygoje ir Ispanijos ACB čempionate, bet ir prisijungti prie šalies rinktinės Tokijos olimpinėse žaidynėse.


P. Gasolis užaugo „Barcelona“ klubo jaunimo sistemoje ir po debiuto pagrindinėje komandoje tapo vienu iš labiausiai dominuojančių žaidėjų pasaulyje.

Primename, kad 2001 m. Pau kartu su „Barca“ laimėjo „Copa de Rey“ titulą ir tapo turnyro MVP. 2000-2001 metų Eurolygos sezoną jis sužaidė 6 rungtynes, o vėliau 18 sezonų praleido NBA lygoje, kur iškovojo du čempiono titulus.

Su Ispanijos nacionaline ekipa jis iškovojo 11 medalių pasaulio, Europos čempionatuose ir olimpinėse žaidynėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)