„Labai apmaudi situacija, tačiau šią vasarą prisijungti prie rinktinės dėl sveikatos problemų ir visų susiklosčiusių aplinkybių deja nepavyks. Tikrai gaila, nes šią vasarą vyks olimpiada, į kurią nori patekti kiekvienas sportininkas ir atranka vyks Kaune, prie savų sirgalių, tačiau būti su komanda negalėsiu“, – cituojamas E. Ulanovas.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kandidatų sąraše liko 14 krepšininkų, kurie ruošis olimpinės atrankos turnyrui. Birželio 18 ir 24 dienomis Lietuva rungtyniaus su Dominikos Respublikos ekipa, o birželio 22 dieną lietuviai susitiks su Rusijos rinktine. Visos rungtynės vyks „Žalgirio“ arenoje.

Primename, kad apie sudėtingą savo situaciją E. Ulanovas Delfi pasakojo gegužės mėnesio pabaigoje, jau tada leidęs suprasti, kad šią vasarą rinktinei greičiausiai nepadės.

Taip pat šį antradienį oficialiai tapo aišku, kad E. Ulanovas karjeros Stambulo „Fenerbahče“ komandoje Turkijoje nebetęs. Sezoną Stambule praleidęs, tačiau dėl traumos jo pabaigoje visiškai nebežaidęs lietuvis tampa laisvuoju agentu.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)