Paskutines reguliariojo sezono rungtynes „Barcelona“ žais su Miuncheno „Bayern“ komanda.

Reguliariojo sezono nugalėtojų vardą užsitikrinę Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai kartu su stipriausiomis 8 komandomis ketvirtfinalio kovas pradės balandžio 20 dieną.

Apie ketinimą leisti buvusį savo komandos draugą, o dabar auklėtinį, ketvirtadienį kalbėjo ir pats Š. Jasikevičius.

„Pau jaučiasi gerai. Jis treniruotėse žaidžia vis geriau ir įeina į ritmą. Manau, kad jis komandoje jaučiasi gerai, todėl norime jam duoti kažkiek minučių aikštėje. Aišku, nežinome, kada leisime ir kiek žais. Priimsime sprendimą, kai reikės“, – sakė Šaras.


Daugiau nei dvejus pastaruosius metus P. Gasolis negalėjo žaisti dėl pėdos traumos. Paskutines rungtynes NBA lygoje, vilkėdamas Milvokio „Bucks“ aprangą, ispanas žaidė 2019 metų kovo 12 dieną.

Barselonoje puolėjas pradėjo savo karjerą 2000-2001 metais, o paskutines rungtynes „Palau Blaugrana“ arenoje prieš persikeldamas į NBA lygą sužaidė 2000 metų gruodžio 20 dieną.

Per tuos du dešimtmečius P. Gasolis su Los Andželo „Lakers“ dukart laimėjo NBA aukso žiedus, o su Ispanijos rinktine laimėjo 2006 metų pasaulio čempionatą, tris Europos pirmenybių aukso medalius ir parsivežė olimpinius apdovanojimus iš 2008, 2012 ir 2016 metų žaidynių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)