Prieš pustrečios savaitės „Rytą“ papildęs amerikietis buvo registruotas rungtynėms Pasvalyje, tačiau nuo suolo taip ir nepakilo. Apie tai spaudos konferencijos metu paklaustas vilniečių vyriausiasis treneris Dainius Adomaitis nedaugžodžiavo, bet atskleidė, jog gynėjas jaučia skausmus.

„Vakar treniruotės metu jam atsirado kažkokie skausmai. Jo integracijos procesas yra labai sudėtingas“, – sakė D. Adomaitis, kuris iki šiol M. Harrisui aikštelėje per rungtynes suteikdavo vos kelias minutes laiko. Amerikietis anksčiau skundėsi tuo, jog Vilniuje negali išsimiegoti.

Kalbėdamas apie rungtynes, D. Adomaitis pabrėžė, jog laimėti leido ketvirtajame kėlinyje atsiradusi koncentracija: „Pasvalio komanda gynyboje rizikuoja, žaidžia kitokiu stiliumi, o tokiose rungtynėse viskas susideda į koncentraciją.

Ketvirtajame kėlinyje koncentracija buvo tokia, kokios reikia ir viską išsprendėme. Džiaugiamės pergale.“

Tuo metu pralaimėjusio Pasvalio klubo strategas Gediminas Petrauskas džiaugėsi savo auklėtinių kovingumu ir gyrė juos už pastangas.
„Noriu pasveikinti mūsų žaidėjus už visai neblogą darbą, plano vykdymą. Žaidėme komandiškai ir drausmingai.

Buvo geras nusiteikimas, noras. Beveik visi nuo suolo kilę žaidėjai įnešė impulsą. Mes norėjome laimėti, o šiandien iki to pritrūko šalto proto ir geresnių sprendimų“, – kalbėjo G. Petrauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)