Sezono pradžioje turnyro lentelės viršūnėje besilaikiusi ir nauja žvaigžde vadinta „Lituanica“ nukrito į 8 vietą. O tai lėmė, kad jau ketvirtfinalyje teks susigrumti su principiniais varžovais Mančesterio „Magic“ krepšininkais, kurie tapo reguliariojo sezono nugalėtojais.

Bet geras ženklas yra tas, kad šiemet „Lithanica“ grėsmingąjį klubą kartą jau parklupdė. Bet kad „Magic“ komanda – ne iš kelmo spirta, įrodo ir faktas, kad savo kraityje ji jau turi du sezono trofėjus – „National Cup“ ir „National Trophy“.

„Reikia gero nusiteikimo. Ši komanda puikiai sukomplektuota, bet organizuotas puolimas ir tvirta bei kibi gynyba yra mūsų raktas į pergalę“ – neabejoja Londono komandos kapitonas Paulius Rašamavičius.

„Lituanica“ krepšinio komanda Mančesteryje tikisi sulaukti gausaus sirgalių palaikymo ir žada atkaklią kovą, nes lemiamoms rungtynėms į ekipos gretas sugrįžo įžaidėjas Tomas Skardžius ir į Airiją neseniai persikėlęs akivaizdus lyderis Aušridas Petraitis.

Akistata „Amaechi Basketball Centre“ arenoje prasidės šeštadienį 18.30 val. Anglijos laiku.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)