Komandą, kurioje žaidžia broliai LiAngelo ir LaMelo Ballai, egzaminuos Lietuvos sporto universiteto studentų rinktinė.

Prieš rungtynes Garliavos sporto ir kultūros centre (Vasario 16-osios g. 8, Garliava) JBA USA ekipa dalyvaus susitikime su jaunaisiais Lietuvos krepšininkais.

„Džiaugiamės turėdami progą iš arti susipažinti su LaVaru ir broliais Ballais, tai mūsų mokyklos krepšininkams bus nepamirštami įspūdžiai “, – pasidžiaugė „Tornado“ mokyklos direktorius Dainius Čiuprinskas.

„Turėjome puikią pasirengimo stovyklą Lietuvoje, esame vis geresnės formos, gavome puikių pamokų ir su kiekviena komanda pasaulinio turo metu kausimės tik dėl pergalės” – tvirtino „Big Baller Brand“ įkūrėjas LaVar’as Ball’as, užbaigdamas dviejų savaičių viešnagę Lietuvoje.

Šis nemokamas renginys – tai paskutinė galimybė išvysti brolius Ballus Lietuvoje.

Renginys Garliavoje prasidės 18 val., o rungtynės – 20 val.

Vėliau JBA lygos rinktinė savo turą pratęs Latvijoje. Spalio 8 d. JBA USA rinktinė susitiks su Liepojos krepšinio komanda. Vėliau komanda keliaus į Rusiją.

Primename, kad JBA komandos vizito metu Lietuvoje jau neišvengta skandalo. Pirmadienį per rungtynes Alytuje su „Dzūkijos“ komandos žaidėju Mindaugu Sušinsku susimušė LaMelo Ballas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)