Kol Šarūnas Jasikevičius skundėsi, kad nuo likusių įmanomų variantų gausos, kurių vis dar suskaičiuojami net 64-i, jam svaigsta galva, o Milano „Armani“ lyderis Mike'as Jamesas socialiniame tinkle „Twitter“ viešai šaukėsi salės pagalbos prašydamas paaiškinti, kodėl „Žalgiris“ šiuo metu yra aukščiau už Italijos čempionus, išaušo paskutinio teismo Eurolygoje diena.

Ketvirtadienį žaidžiamos pirmos ketverios 30-ojo turo rungtynės, penktadienį – likusios. Vienaip ar kitaip – diena anksčiau ar vėliau – bus išdalinti paskutinieji trys laisvi kelialapiai į Eurolygos atkrintamąsias ir suformuotos visos ketvirtfinalio poros (viena jų, beje, jau yra žinoma – Stambulo „Anadolu Efes“ prieš „Barceloną“).

Krepšinis.lt pateikia keturis scenarijus, kaip „Žalgiris“ jau šį vakarą gali sužinoti savo likimą, ir du tuos, kada dar visgi tektų palūkėti penktadienio rezultatų.

„Žalgiris“ jau ketvirtadienį užsitikrina vietą TOP-8, jeigu:

* „Žalgiris“ laimi, o „Armani“ pralaimi

* „Žalgiris“ laimi, o „Panathinaikos“ pralaimi

„Žalgiris“ jau ketvirtadienį yra eliminuojamas iš tolesnės kovos, jeigu:

* „Žalgiris“ laimi, „Armani“ ir „Panathinaikos“ taip pat laimi, o „Baskonia“ pralaimi

* „Žalgiris“ pralaimi, o „Armani“ laimi

„Žalgirio“ likimas spręsis penktadienį, jeigu:

* „Žalgiris“ pralaimi, o „Armani“ taip pat pralaimi – tuomet tam, kad patektų, penktadienį reiktų „Maccabi“ ir „Olympiakos“ nesėkmių

* „Žalgiris“ laimi, o „Baskonia“, „Armani“ ir „Panathinaikos“ taip pat laimi – tuomet penktadienį reiktų „Maccabi“ pergalės



Paskutiniojo Eurolygos turo rungtynių tvarkaraštis:

ketvirtadienis

20 val. Maskvos CSKA – Vitorijos „Baskonia“

20:30 val. Stambulo „Anadolu Efes“ – Milano „Armani“

21 val. Atėnų „Panathinaikos“ – Podgoricos „Budučnost“

22 val. Madrido „Real“ – Kauno „Žalgiris“

penktadienis

20:45 val. Stambulo „Fenerbahče“ – Tel Avivo „Maccabi“

21 val. Miuncheno „Bayern“ – Las Palmo „Gran Canaria“

21:30 val. Pirėjo „Olympiakos“ – Stambulo „Daruššafaka“

22 val. „Barcelona“ – Maskvos srities „Chimki“

Artinantis dvikovos su „Real“ klubu pradžiai „Žalgirio“ šansai pasiekti pergalę Madride auga kaip ant mielių: jei prieš maždaug savaitę kauniečių galimybės Ispanijos sostinėje lažybininkų buvo vertinamos mažiau nei 20 procentų, tai dabar jos beveik padvigubėjo ir sukasi apie 35 procentus, o kai kuriose bendrovėse artėja ir link 40 proc. Tiesa, tai dar nieko negarantuoja.

Tuo pačiu žalgiriečiams ir visiems jų gerbėjams reikia tikėtis, kad „Anadolu Efes“ vyrai dar nepamiršo to, kaip skaudžiai juos pirmame rate sudėtingu metimu patiesė M. Jamesas, todėl trokš revanšo savo arenoje prieš „Armani“ ekipą.

Eurolygos turnyro lentelė likus vienam turui:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)