Graikai trečiame kėlinyje dar pirmavo septyniais taškais – 46:39, bet Felipe Reyesas, Jaycee Carrollas ir Luka Dončičius suorganizavo spurtą 18:5 ir išvedė „Real“ į priekį – 51:57.

Lemiamo ketvirčio pradžioje PAO krepšininkams buvo pavykę išlyginti rezultatą (68:68), tačiau Rudy Fernandezas pataikė iš toli ir svečiai iš Madrido nuo šio epizodo nebeišleido iniciatyvos iš savo rankų.

Iki susitikimo pabaigos likus mažiau nei 10 sekundžių įsižiebė rimtas konfliktas tarp Thanasio Antetokounmpo ir R. Fernandezo. Th. Antetokounmpo jau po švilpuko visai be reikalo provokuodamas stumtelėjo varžovą, o šis nugriuvęs susinervino ir keliskart trenkė graikui atgal.

Kilus abiejų stovyklų apsistumdymui diskvalifikacine pražanga buvo nubaustas Chrisas Singletonas. Th. Antetokounmpo atsipirko technine, o R. Fernandezas – nesportine.

Ispanai užtikrintai laimėjo kovą dėl atšokusių kamuolių – 43 prieš 24 ir dvigubai taikliau atakavo iš toli (55 prieš 27 proc.), bet dvigubai prasčiau metė iš dviejų taškų zonos (37 prieš 72 proc.).

Vėl pristabdytas buvo „Real“ lyderis Luka Dončičius, kuris aikštelę paliko su 8 taškais (0/3 metimai iš žaidimo, 8/8 baudos).

„Panathinaikos“: Mike'as Jamesas 20, Adreianas Payne'as 13 (6/6 dvitaškiai), Nickas Calathesas 12, Chrisas Singletonas 11 taškų. Lukas Lekavičius nebuvo registruotas.

„Real“: Felipe Reyesas 18 (17 min., 2/2 tritaškiai), Jaycee Carrollas 17 (4/6 tritaškiai), Trey Thompkinsas 12 (3/4 tritaškiai), Rudy Fernandezas 10 taškų.

Primename, kad pirmą mačą prieš dvi dienas taip pat Atėnuose net 95:67 buvo laimėjęs PAO klubas.

Trečia komandų akistata vyks kitą trečiadienį, balandžio 25 d., Madride, o ketvirtoji – penktadienį, balandžio 27 d., ten pat.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)