Kauno „Žalgirio“ garbę šiose varžytuvėse gins puolėjas Mindaugas Kuzminskas. Pastarasis taip pat atstovaus „Lietuvių“ komandai „Žvaigždžių dienos“ rungtynėse. Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipa snaiperio konkurse turės du atstovus – klubas delegavo puolėją Eimantą Bendžių.

Papildomą kvietimą į konkursą gavo gynėjas Janis Blumas. Latvis nuo tolimų distancijų BEKO-LKL čempionate atakuoja 50 procentų taiklumu (19/38) ir šiuo metu yra geriausias lygos tritaškininkas pagal statistiką.

„Prienų“ komandai atstovaus rezultatyviausias ir naudingiausias šiuo metu BEKO-LKL čempionato žaidėjas Gediminas Orelikas. Jis taip pat gins ir „Lietuvių“ ekipos garbę „Žvaigždžių dienos“ rungtynėse.

„Neptūno“ komanda delegavo gynėją Marių Runkauską, kuris tokį konkursą yra laimėjęs 2008 metais. Tuomet „Žvaigždžių dienos“ renginys taip pat vyko Šiauliuose. Iš viso „Neptūno“ atstovai LKL snaiperio konkursą yra laimėję 6 kartus.

„Pieno žvaigždžių“ ekipai atstovaus gynėjas Gytis Sirutavičius. Pastarasis taip pat jau žino, kaip laimėti tokiame konkurse. LKL snaiperiu jis tapo 2007 metais, kuomet „Žvaigždžių dienos“ renginys vyko Vilniuje. „Juventus“ komanda delegavo patyrusį gynėją Arvydą Čepulį, o „Šiauliai“ savo ruožtu - jaunąjį Klymą Artamonovą. 20-metis gynėjas bus vienas jauniausių šiame konkurse. Už jį jaunesnis bus tik „Lietkabelio“ deleguotas 18-metis gynėjas Lukas Aukštikalnis.

„Nevėžio“ komandai atstovaus gynėjas Tomas Černeckis, „LSU-Baltai“ delegavo vieną savo lyderių Šarūną Vingelį. „Sakalų“ garbę šiame konkurse gins praėjusių metų LKL snaiperis Žygimantas Šeštokas. 2012 metais „Juventus“ marškinėlius vilkėjęs krepšininkas triumfavo Klaipėdoje vykusiame „Žvaigždžių dienos“ renginyje. „Palangos Triobet“ komandai atstovaus vienas lyderių Evaldas Lengvinas.

Kuris krepšininkas taps taikliausiu iš taikliausių paaiškės kovo 17 dieną Šiauliuose.

Bilietus į nuotaikingą BEKO-LKL „žvaigždžių dienos“ šventę platina „Tiketa“ ir ticketmarket.lt.

Visi LKL snaiperio konkurso dalyviai:

Mindaugas Kuzminskas („Žalgiris“)
Eimantas Bendžius („Lietuvos rytas“)
Janis Blumas („Lietuvos rytas“)
Gediminas Orelikas („Prienai“)
Marius Runkauskas („Neptūnas“)
Gytis Sirutavičius („Pieno žvaigždės“)
Arvydas Čepulis („Juventus“)
Klymas Artamonovas („Šiauliai“)
Tomas Černeckis („Nevėžis“)
Lukas Aukštikalnis („Lietkabelis“)
Šarūnas Vingelis („LSU-Baltai“)
Žygimantas Šeštokas („Sakalai“)
Evaldas Lengvinas(„Palanga Triobet“)