Pažymėtina, kad jei po pirmųjų dviejų rungtynių Pirėjuje apie teisėjavimą kalbėjo ir „Žalgirio“ treneris Šarūnas Jasikevičius, ir „Olympiakos“ vadovaujantis Ioannis Sfairopoulas, po trečiojo mačo Kaune jokių diskusijų dėl arbitrų darbo nekilo.

Rungtynėms Kaune, kurias „Žalgiris“ laimėjo 80:60, teisėjavo italas Luigi Lamonica, ukrainietis Borisas Ryžikas ir ispanas Juanas Carlosas Garcia Gonzalezas.

Eurolygos ketvirtfinalio serijoje iki trijų pergalių Kauno „Žalgiris“ pirmauja 2-1 ir ketvirtadienį žais ketvirtąsias rungtynes, kurios, Lietuvos čempionų pergalės atveju, bus paskutinės.

Būsimai dvikovai Kaune teisėjauti paskirti ispanas Danielis Hierrezuelo, slovėnas Damiras Javoras ir prancūzas Mehdi Difallah.

D. Hierrezuelo ir D. Javoras – patyrę arbitrai, teisėjavę pernai Eurolygos finalo ketverte, o M. Difallah prestižiniame Europos krepšinio turnyre švilpia pirmąjį sezoną.

Rungtynių ketvirtadienį pradžia - 20 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)