Pirmam mačui tarp Kauno „Žalgirio“ ir Stambulo „Fenerbahče“ vadovaus ispanas Danielis Hierrezuelo, kroatas Sretenas Radovičius ir latvis Olegas Latiševas.

Net du iš šių arbitrų dirbo ir per pergalingai pasibaigusią „Žalgirio“ ketvirtfinalio seriją su Pirėjo „Olympiakos“ klubu: D. Hierrezuelo teisėjavo paskutiniai dvikovai Kaune (101:91), o O. Latiševas – per antrą akistatą Pirėjuje (68:79), po kurios Šarūnas Jasikevičius turėjo nemažai priekaištų visai brigadai.

„Labai aiškiai pirmajame kėlinyje negavome jokios pagarbos iš teisėjų pusės. Pradėti tokias rungtynes mums užfiksuojant 7, o jiems – tik 2 pražangas, baudų metimais 0 prieš 11... Čia absoliučiai parodo, kad taisyklių traktavimas nebuvo lygus. Ir rungtynių metu buvo daug daugiau svarbių detalių šiuo klausimu. Tai nebuvo teisėjavimas 50/50“, – tada piktinosi Š. Jasikevičius.

Šarūnas Jasikevičius

Antrame pusfinalyje tarp Maskvos CSKA ir Madrido „Real“ krepšininkų darbuosis italas Luigi Lamonica, vokietis Robertas Lottermoseris ir slovėnas Matejus Boltauzeras.

Eurolygos pusfinalių tvarkaraštis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)