Vos tik Maniloje nusileidus lėktuvui krepšininkus pasitiko minia gerbėjų ir žurnalistų, kurie stengėsi įamžinti kiekvieną akimirką. Toks rodomas dėmesys nustebino ne vieną „Rockets“ ir „Pacers“ žaidėją.

96 mln. gyventojų turinčiuose Filipinuose krepšinis yra populiariausia sporto šaka ir, nors trečdalis filipiniečių gyvena žemiau skurdo ribos, NBA komandų mačas šalyje sukėlė didžiulį ažiotažą: į dvikovą parduota 16 tūkstančių bilietų, kurių kaina svyravo nuo pigiausių (12 JAV dolerių už vietą) iki brangiausių (751 JAV dolerio už vietą).

Įdomu, kad net viešbutyje neįsikūrę „Rockets“ iškart patraukė į treniruotę naujoje „Mall of Asia“ arenoje. Vėliau jie pasistiprino pietumis. Vaizdo įraše matyti, kaip savo lėkštę skanėstais pildo ir D. Motiejūnas.

Po rungtynių Maniloje „Rockets“ su „Pacers“ persikels į Taivaną, kur sekmadienį sužais dar vieną draugišką mačą. Sostinėje Taipėjuje vyksianti dvikova turėtų sukelti dar daugiau susidomėjimo, nes Hjustono ekipos įžaidėjas Jeremy Linas yra kilęs iš šios šalies.
Jeremy Linas

DELFI primena, kad pirmose NBA ikisezoninėse rungtynėse „Rockets“ namuose 115:116 nusileido Naujojo Orleano „Pelicans“ komandai, o starto penkete žaidęs D. Motiejūnas pelnė 4 taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)