Šį sezoną 27-metis J. Garrett‘as stipriausioje Ukrainos krepšinio lygoje rinkdavo po 10,3 taško, 6,6 atkovoto kamuolio ir fiksavo 14,2 naudingumo balo vidurkį, o FIBA Europe Cup turnyre 8,9 taško, 6,8 atkovoto kamuolio bei 12,5 naudingumo balo vidurkius, skelbiama oficialioje klubo svetainėje.

Jonavos „CBet“ naujokas aikštelėje išsiskiria savo galimybėmis gynyboje bei kovoje dėl atšokusių kamuolių. Sunkiojo krašto puolėjo pozicijoje rungtyniaujantis amerikietis per savo karjerą yra rungtyniavęs dviejuose Suomijos klubuose „BC Nokia“ ir „Kauhajoki“. Skandinavijoje rinkdamas solidžius skaičius skrajūnas atkreipė Kijeve besidarbavusio A. Bagatskio ekipos dėmesį.

Ukrainos čempionate Kijevo ekipa iki Rusijos agresijos pradėtų karinių veiksmų prieš Ukrainos šalį žengė 3-ioje lentelės vietoje.

Dar po paskutiniųjų „Betsafe-LKL“ rungtynių su Kauno „Žalgirio krepšininkais Jonavos „CBet“ vyr. treneris Virginijus Šeškus buvo užsiminęs, kad papildymas jo komandai yra būtinas ir labai realus.

Jonavos „CBet“ vyr. treneris teigė, jog komandos pastiprinimas buvo itin laukiamas, nes susižeidus L. Kisieliui ir V. Koziui atsivėrė spragų puolėjo pozicijoje. Pasak trenerio, klubas neturėjo daug laiko rinktis ir turėjo sprendimą priimti žaibiškai. V. Šeškus tikisi, kad kaip įmanoma greičiau puolėją pavyks integruoti į sistemą ir šis bus svarbus žaidėjas artėjant „Betsafe-LKL“ atkrintamosioms kovoms.

„CBet“ naujokas ekipos sirgaliams bus pristatytas sekmadienį, artimiausioje „Betsafe-LKL“ dvikovoje su Vilniaus „Ryto“ krepšininkais. Tiesa, šiose rungtynėse jis ant parketo veikiausiai dar nepasirodys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją