Pasak „Cido“ arenos direktoriaus Tomo Inčiko, LKL vadovybės sprendimas atidarymo rungtynes surengti Panevėžyje yra geriausias ilgamečio „Lietkabelio“ klubo ir arenos darbo įvertinimas.

„Krepšinio rungtynės yra ne tik atkakli kova aikštelėje, bet ir pramoga. Tuo gali įsitikinti visi, apsilankę „Cido“ arenoje per „Lietkabelio“ rungtynes. Praėjusį sezoną žengėme milžinišką kokybinį žingsnį rengdami įspūdingus rungtynių pristatymus ir kitas pramogas. Lygiuodamiesi į NBA, šioje srityje lyderiaujančią pasaulio lygą, Panevėžyje pristatėme Lietuvoje dar nematytų naujovių. Šį sezoną kartelę kelsime į dar aukštesnį lygį, o tuo bus galima įsitikinti per pirmąsias rungtynes“, – pasakojo T. Inčikas.

Pasak T. Inčiko, pakylėti ir griausmingi rungtynių pristatymai ne tik įaudrina publiką, bet ir atkakliai kovai uždega pačius krepšininkus. „Manome, kad tai taip pat prisidėjo prie praėjusiais metais „Lietkabelio“ iškovoto vicečempionų titulo“, – sakė „Cido“ arenos vadovas.

Bendras Panevėžio krepšinio klubo, „Cido“ arenos ir miesto savivaldybės darbas puikiai atsispindi „Lietkabelio“ rungtynių lankomumo augimą – per trejus metus jis ūgtelėjo daugiau kaip keturis kartus. 2016-2017 m. reguliaraus sezono metu rungtynes „Cido“ arenoje vidutiniškai stebėjo beveik 3400 žmonių.

Per atkrintamąsias rungtynes su „Lietuvos rytu“ ir „Žalgiriu“ šis rodiklis dar labiau šoko į viršų, o per finalo rungtynes su Kauno komanda buvo pasiektas naujas „Cido“ arenos lankomumo rekordas – dvikovą stebėjo 6969 krepšinio aistruoliai. Taip pamuštas nuo 2011 m. Europos krepšinio čempionato laikęsis absoliutus lankomumo rekordas.

„Lietkabelio“ ir „Juventus“ rungtynių pradžia - 18:30 val. Siekiant išvengti spūsčių gatvėse ir prie arenos įėjimų, panevėžiečiai ir miesto svečiai kviečiami į rungtynes atvykti anksčiau.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)