Jis – šį sezoną skandalais išgarsėjusio „Panathinaikos“ prezidento Dimitrio Giannaokopoulo tėvas.

Prie Atėnų klubo valdymo P. Giannakopoulas prisidėjo nuo 1987-ųjų ir kartu su savo broliu Thanasiu solidžias pareigas „Panathinaikos“ struktūroje užėmė iki pat 2012-ųjų.

2011-aisiais abu broliai buvo įvertinti Eurolygos – sulaukė prestižinio apdovanojimo, skiriamo geriausiai metų klubo vadovybei. Netrukus vadovavimą klubui perėmė dabartinis prezidentas D. Giannakopoulas.

Mirusį milijonierių pagerbė dabartiniai Atėnų klubo krepšininkai.

Prieš trečiąsias Graikijos čempionato finalo serijos rungtynes su Pirėjo „Olympiakos“ jie užlipo į tribūną, kur anksčiau susitikimus visuomet stebėdavo P. Giannakopoulas.

Ten jo garbei buvo pastatytas didelis portretas, greta krepšininkai ir treneris Xavi Pascualis padėjo po rožę.

„Panathinaikos“ mirusiam savininkui įteikė ir dar vieną simbolinę dovaną – rungtynes laimėjo 73:58 ir finalo serijoje iki trijų pergalių pirmauja 2-1.

Neseniai Giannakopoulosų šeima palaidojo ir dar vieną žmogų – 85-erių Kostą, kuris buvo Pavlo ir Thanasio brolis ir Dimitrio dėdė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)