Penktadienio rungtynėse „Panathinaikos“ iš žaidimo atakavo viso labo 36 proc. taiklumu (22/61), kuomet „Real“ pataikė 52 proc. savo metimų (30/58). Progų realizacija nepatenkintas R. Pitino prabilo apie metikų trūkumą.

„Mus išgelbėtų nebent iš „Golden State Warriors“ pasiskolintas žaidėjas. Jei jie mums išnuomotų vieną iš savo metikų, galėtume kažką pakeisti. Mes gerai ginamės, bet šįkart leidome savo prastam pataikymui diktuoti ir mūsų gynybą. Taip laimėti negalima“, – sakė amerikietis.

Itin prastai antrasis ketvirtfinalio mačas susiklostė „Panathinaikos“ lyderiui Nickui Calathesui, kuris iš žaidimo prametė visus 11 savo metimų bei per 26 minutes sukrapštė viso labo 1 tašką.

„Nickas sužaidė blogas rungtynes, tačiau taip nutiko dėl varžovų gynybos. Jis gavo progų mesti laisvas, tačiau nepataikė. Reikia pagirti „Real“ gynybą“, – auklėtinio pasirodymą apibūdino R. Pitino.

„Panathinaikos“ ekipa vienintelė ketvirtfinalio serijoje pralaimėjo abu susitikimus. Jos sezonas Eurolygoje gali baigtis jau antradienį.

Tiesa, „Real“ strategas Pablo Laso neabejoja, jog Atėnuose laukia itin sunkios rungtynės.

„Jei norime laimėti Atėnuose, turėsime žaisti geriau nei žaidėme namuose. Niekas dar nebaigta, dar turime daug darbo“, – po penktadienio pergalės teigė P. Laso.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)