Graikijos žiniasklaida praneša, kad „Panathinaikos“ klubas nusitaikė iš karto į du NBA lygos patirties turinčius krepšininkus.

Skelbiama, kad su vienu iš jų – Seanu Kilpatricku – jau pasiektas žodinis susitarimas, tereikia sudėti parašus ant dokumentų.

29-erių metų 193 cm ūgio atakuojantis gynėjas praėjusį sezoną užbaigė Čikagos „Bulls“ komandoje, kur sužaidė tik 9 rungtynes, tačiau per jas vidutiniškai rinko po 15,4 taško.

Šį sezoną krepšininkas buvo be klubo. Pranešama, kad „Panathinaikos“ jam pateikė jau antrą pasiūlymą, su kuriuo krepšininkas sutiko.

Tuo metu antrasis „Pao“ taikinyje atsidūręs žaidjas – Eurolygos čempionas Jamesas Nunnally, prestižiniame Europos turnyre 2017 m. triumdavęs su Stambulo „Fenerbahče“.

28-erių metų 201 cm ūgio krašto puolėjas pastaruoju metu karjerą bandė tęsti NBA lygoje, tačiau joje nepritapo – neseniai su J. Nunnally išsiskirti nusprendė Minesotos „Timberwolves“ klubas. Jame amerikietis šį sezoną sužaidė tik 13 rungtynių ir vidutiniškai rinko po 2,1 taško.

Skelbiama, kad derybos tarp „Panathinaikos“ ir J. Nunnally taip pat jau yra pažengusios.


„Panathinaikos“ klubas žaisti Eurolygos antrojo rato rungtynių su Kauno „Žalgiriu“ į Lietuvą atvyks jau kitą savaitę.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją