Viena iš klaidų – 2007 metais paleistas Ramūnas Šiškauskas. Vienintelį sezoną „Panathinaikos“ marškinėlius gynęs lietuvis tapo Eurolygos čempionu, o tuomet išvyko į Maskvos CSKA.

„Jei Šiškauskas būtų likęs Atėnuose, mes būtume laimėję Eurolygą tris sezonus paeliui“, – pareiškė M. Papadopoulos.

2008 metais R. Šiškauskas Eurolygos čempionu antrus metus iš eilės tapo būdamas CSKA žaidėju, o 2009 metų finale jo vedamą Maskvos ekipą nugalėjo tie patys „Panathinaikos“.

Nors gailisi dėl R. Šiškausko, M. Papadopoulos džiaugiasi, jog jį pakeitė kitas lietuvis.

„Šiškauską pakeitė Šaras – vienas geriausių visų laikų Europos krepšininkų. Su juo komanda kardinaliai pakeitė žaidimo stilių“, – pasakojo graikas, atskleidęs, jog dar labai gailisi dėl Vassilio Spanoulio.

V. Spanoulis 2010 metais iš „Panathinaikos“ persikėlė į aršiausių priešų Pirėjo „Olympiakos“ stovyklą bei žaidžia ten iki šiol.

Vilkėdamas raudonai baltus marškinėlius įžaidėjas dukart tapo Eurolygos čempionu.

M. Papadopoulos neabejoja, jog be V. Spanoulio „Olympiakos“ komanda prie šių trofėjų net nebūtų priartėjusi.

„Jeigu jis nebūtų iškeitęs mūsų į „Olympiakos“, Pirėjo klubas tikrai nebūtų laimėjęs Eurolygos. Jie negalėtų laimėti turnyro net ir kasmet išleisdami po 100 mln. eurų“, – dėstė „Panathinaikos“ prezidentas.

M. Papadopoulos pripažino, jog V. Spanoulio persikėlimas į Pirėjų buvo „Panathinaikos“ vadovybės klaida, tačiau teigė, jog daugiau galės papasakoti tik „Olympiakos“ žvaigždei pabaigus karjerą.

Papadopoulos taip pat buvo paklaustas, ar šią vasarą prieš patikint komandos vairą Argiriui Pedoulakiui buvo mėginama vilioti Šarūną Jasikevičių arba Željko Obradovičių. Graikas teigė, kad norėtų matyti juos Atėnuose ateityje.

„Kai kurie dalykai nėra įmanomi. Galėjome mėginti juos vilioti, tačiau žinome, jog mums nebūtų pavykę. Jei jie būtų laisvi, tikrai bandytume. Su šiais treneriais turime puikius ryšius, visada kalbame ir esame draugai. Jie visada priklausys „Panathinaikos“ šeimai.

Noriu tikėti, kad vieną dieną jie abu sugrįš į „Panathinaikos“. Žinau, kad to labai nori fanai, tačiau kol kas jie negali prašyti to, kas nėra įmanoma“, – kalbėjo M. Papadopoulos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)