Su 25-erių metų 203 cm ūgio puolėju sudaryta iki šio sezono pabaigos galiosianti sutartis.

„Panathinaikos“ papildymą rado artėjant naujų žaidėjų Eurolygoje registracijos pabaigai. Krepšininkus, šį sezoną dar nerungtyniavusius elitiniame Europos turnyre, klubai gali registruoti iki vasario 24-osios. Eurolygoje jau spėjusių pažaisti krepšininkų „transferų langas“ užsidarė dar vasario pradžioje.

Anksčiau vienu iš ryškiausių Kroatijos talentų laikytas ir pats pasitikėjimu savimi per kraštus spinduliavęs M. Hezonja iš „Barcelonos“ komandos į NBA persikėlė 2015-aisiais, tačiau už Atlanto buvo tik vidutiniokas.

Sėkmingiausias M. Hezonjai buvo 2017-2018 m. sezonas, kai atstovaudamas Orlando „Magic” jis per rungtynes vidutiniškai pelnė po 9,6 taško ir atkovojo po 3,7 kamuolio.

Praėjusį sezoną M. Hezonja epizodiškai atstovavo Portlando „Trail Blazers“, o šį sezoną NBA nerungtyniavo. Krepšininką gruodžio mėnesį atleido Memfio „Grizzlies“ klubas.

„Panathinaikos“ ekipa šį sezoną Eurolygoje yra laimėjusi 9 kartus ir patyrusi 14 nesėkmių – turnyro lentelėje ji užima 15-ąją vietą tarp 18 ekipų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)