D. Giannakopoulas už daugkartinį Graikijos čempionatų nugalėtoją nori gauti 25 mln. eurų. Apie tai jis pranešė specialioje spaudos konferencijoje antradienį.

Nesutarimais su Eurolyga ir jos vadovu Jordi Bertomeu garsėjęs D. Giannakopoulas taip pat tikisi, kad naujieji klubo vadovai paliks Eurolygą ir varžysis FIBA Čempionų lygoje.

Kaip teigė D. Giannakopoulas, klubas vertas trigubai daugiau nei pardavimo suma.

„Palieku „Panathinaikos“ čempionu ir be skolų. Noriu padėkoti žmonėms, kurie visus tuos metus buvo su mano šeima. Be jų tiek nebūtume pasiekę. „Panathinaikos“ turi milijonus fanų, nuostabius žaidėjus ir trenerius, laimėjusius daugybę titulų. Noriu visiems jiems padėkoti. Šiuo klubu žavisi visoje planetoje, – kalbėjo jis. – Bus sunku rasti pirkėją, buvau nuvykęs net į Nigeriją. Laikas parodys. Visą gyvenimą skyriau „Panathinaikos“. Man tai sudėtingas sprendimas, nes mano tėvas stojo prie komandos prieš 33 metus“.

„Mano šeima nuo 1987 metų investavo į klubą daugiau nei 450 mln. eurų. Tai ne diskutuojami dalykai, o tikri duomenys. Paprastai, kai išleidi pusę milijardo eurų, niekam nieko neprivalai aiškinti. Tačiau aš pratęs žiūrėti žmonėms į akis ir sakyti tiesą, kad ir kokia skaudi ji būtų“, – sakė D. Giannakopoulas.

Jis vylėsi, kad naujieji „Panathinaikos“ šeimininkai paliks Eurolygą.

„Nesakau, kad mes paliekame Eurolygą ir keliamės į FIBA. Aš sakau, kad toks būtų mano kelias. Turime viską pasverti. Vis dėlto tikiuosi, kad sprendimas bus pereiti į FIBA turnyrą. Matau, kad FIBA dirba planingai. Per pastaruosius metus jie sutvirtino ryšius su NBA, Okeanija, Azija. Matydamas jų ilgalaikę viziją ir pinigus, kuriuos investuoja, tikiu, kad ji greitai taps galingu turnyru Europoje“, – kalbėjo D. Giannakopoulas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)