Vilkėdamas „Panathinaikos“ marškinėlius ant „Žalgirio“ arenos parketo išbėgs amerikietis gynėjas Seanas Kilpatrickas, jau spėjęs debiutuoti Graikijos čempionate ir per rungtynes su „Kymis“ surinkęs 20 taškų.

Tuo metu kitas „Pao“ naujokas – 208 cm ūgio 27-erių metų Adreianas Payne'as – nežais.

Kaip penktadienį paskelbė Graikijos žiniasklaida, „Panathinaikos“ vis dar negavo paleidžiamojo rašto iš Nankino „Monkey King“ (Kinija) klubo ir niekaip negali įregistruoti amerikiečio.

Dėl šios priežasties A. Payne'as negalės rungtyniauti, kol kas jo pavardė nefigūruoja ir Eurolygos oficialiame puslapyje, kuriame pateikiama „Panathinaikos“ sudėtis.

A. Payne'as „Panathinaikos“ marškinėlius vilkėjo praėjusiame sezone, kai Eurolygoje sužaidė 12 rungtynių, per kurias vidutiniškai rinko po 4,8 taško ir 2,8 atšokusio kamuolio.

Praėjusio sezono rungtynėse su „Žalgiriu“ amerikietis nedalyvavo.

Rungtynių išvakarėse apie abu „Pao“ naujokus pasisakė „Žalgirio“ treneris Šarūnas Jasikevičius, kuris buvo paklaustas, ar naujų krepšininkų atvykimas apsunkina pasiruošimą mačui.

„Kažkiek apsunkina, bet tai gana įprasta, dažnai tenka susidurti su komandomis, turinčiomis naujokų. Seanas Kilpatrickas jau žaidė Graikijos čempionate, kažkiek apie jį žinome ir iš NBA laikų. Jis – tikrai rimtas žaidėjas, galintis sumesti daug taškų. Sunku pasakyti, kaip jam seksis adaptuotis Europoje: vieni tai padaro greičiau, kiti – lėčiau, treti išvis nepritampa. O Adreianas Payne'as – kažkiek panašus ir į Jamesą Gistą, ir Stephane'ą Lasme“, – sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)