Kiek anksčiau socialiniame tinkle paviešintoje aikštelės atnaujinimo darbų nuotraukoje sirgaliai matė tik juoda spalva perdažytus iki tol mėlynus buvusius parketo šonus, baigus darbus matyti, kad pakeitimų yra kur kas daugiau.

Mėlyna spalva dingo ir iš baudos aikštelės – „Ryto“ vyrai nuo šiol žais medžio spalvos baudos aikštelėje. Juodos spalvos nuo šiol bus ir apsaugos ant krepšinio stovų lentų, ir apsauginės tvorelės aplink aikštelę.

Dar viena svarbi naujovė – zona nuo tritaškio linijos iki baudos aikštelės buvo išbalinta taip, kaip to reikalaujama iš „Eurolygoje“ žaidžiančių klubų namų arenų.

„Mes tikime savo atsinaujinusia komanda. Tikime, kad šį sezoną ji gali laimėti Europos taurę ir ateinančiais metais žaisti „Eurolygoje“. Tai viena priežasčių, kodėl šiemet atnaujinome ir iš anksto prie „Eurolygos“ standartų pritaikėme aikštelę“, – sako Vilniaus „Siemens“ arenos vadovas Andrius Žiauberis.

Sostinės klubo sirgaliai palankiai vertina atnaujinimo darbus, tačiau reiškia pageidavimą, kad ant parketo atsirastų ir atnaujintas komandos logotipas. A. Žiauberis džiaugiasi komandos sirgalių aktyvumu ir įsitraukimu į komandos bei aikštelės atnaujinimo procesus, tačiau pabrėžia, kad pagal lygų, kuriose žaidžia Vilniaus „Rytas“ nuostatus, ant aikštelės parketo yra klijuojami tik rėmėjų logotipai.

Pirmąsias rungtynes atnaujintoje aikštelėje Vilniaus „Rytas“ žais spalio 2 d. su Malagos „Unicaja“ krepšininkais. Tačiau jau šį sekmadienį ant atnaujinto parketo siautės Lietuvos rinktinės vyrai, kai (ne)broliškose rungtynės susitiks su Latvijos komanda. Na, o rugsėjo 17 d. Lietuvos rinktinė kovos FIBA Pasaulio taurės atrankos rungtynėse su Olandijos krepšininkais.

Naująjį sezoną Vilniaus „Siemens“ arena pasitinka ne tik atnaujinta krepšinio aikštele. Viena didžiausių artėjančio, jau 15-ojo, arenos sezono naujienų – kompaktiška ir jauki „COZY by Siemens arena“ erdvė. Planuojama, kad mažesniems renginiams – koncertams ir kitiems pasirodymams – skirtoje erdvėje tilps iki 4 tūkst. žiūrovų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)