Po fiasko Ispanijos Karaliaus taurės turnyre „Barcelona“ praėjusią savaitę pasiekė svarbią pergalę prieš „Monaco“ (80:70).

Po tų rungtynių, anot Š. Jasikevičiaus, komanda turėjo laiko ir poilsiui, ir kokybiškam darbui tiek treniruoklių salėje, tiek ant parketo.

„Žalgiriečiai atrodo įspūdingai turint omeny komandos sudėtį. Vienu metu komanda užėmė 4-ą vietą, sugebėjo kompensuoti nuostolius pasirašydami sutartis su naujais žaidėjais.

„Žalgiris“ dėjo žingsnį į priekį, tą vaikinams bandėme akcentuoti. Tai komanda, kuri visada ranka kelią. „Žalgiris“ rungtynėse neretai turi daug sunkumų, tačiau visada randa būdą, kaip laimėti rungtynes.

Jie nieko lengvai neatiduoda ir atrodo, kad kiekvienas 50/50 kamuolys atitenka žalgiriečiams.

Manau, laukia tokio tipo rungtynės, kurios bus panašios į akistatą su „Bayern“. Prireiks daug kantrybės. Svarbiausia bus atkovoti kamuoliai, nes „Žalgiris“ – geriausia komanda Eurolygoje pagal puolime atkovotus kamuolius. Jie kovoja dėl kiekvieno kamuolio ir tokia komanda yra užsitarnavusi visą mano pagarbą“, – spaudos konferencijoje pagyrų „Žalgiriui“ negailėjo Š. Jasikevičius, kurį cituoja portalas As.com.

Strategas prisiminė pralaimėjimą Kaune, anot jo, tą vakarą jo auklėtiniai tinkamai neįvertino varžovų.

„Žalgiris“ žaidžia beveik taip pat (nuo tų pirmųjų rungtynių). Tuomet į aikštę žengėme gana atsainiai, be nusiteikimo kovoti rungtynėse. Kalbėjausi su vaikinais apie tai ir tikiuosi, kad iš to pasimokėme.

Laukia kova dėl kiekvieno centimetro. Komanda turėtų norėti revanšo. Privalėsime būti kantrūs, nes ir varžovai pasižymi kantrybe“, – tvirtino Š. Jasikevičius.

Pats strategas tvirtina nesidairantis į turnyro lentelę.

„Nežiūrime į tvarkaraštį, bet namų rungtynės yra gyvybiškai svarbios. Manau, turime dėmesį telkti dvikovai su „Žalgiriu“, tuomet į savaitgalio kovą ACB lygoje su Saragosos komanda. Būtent tai ir darome. Esame geroje situacijoje“, – spaudos konferencijoje kalbėjo Šaras.

Rungtynių Barselonoje ketvirtadienį pradžia – 20.00 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją