Aludariai savo miesto komandą rems ir per 2013-2014 metų sezoną, kai mėlynomis uniformomis pasipuošę krepšininkai pirmą kartą stos į kovą ir antrame pagal svarbą žemyno turnyre – Europos taurėje.

Tokią teisę „Neptūno“ krepšininkai kartu su treneriu Kaziu Maksvyčiu iškovojo pirmą kartą, nors LKL čempionate be pertraukos žaidžia visus 20 sezonų.

Šiuo metu „Neptūnas“ varžovus priima 5,5 tūkst. žiūrovų talpinančioje „Švyturio“ arenoje.

Paramos suma nėra skelbiama. O papildoma suma bus skiriama, jei „Neptūnas“ užsitikrins teisę ir kitą sezoną rungtyniauti VTB Vieningos lygos varžybose. Aludariai paramos sutartyje numatė premijuoti krepšininkus, jei jie ir kitais metais pateks tarp keturių geriausių LKL komandų.

„Mūsų apsisprendimas įsteigti fondą ir skirti jo lėšas uostamiesčio sportui, bendruomenei ir kultūrai duoda vaisių. „Neptūnas“ gavo bronzos medalius, į šalies futbolo lyderius veržiasi „Atlantas“, visada tik aukščiausių pasiekimų laukiame iš „Žuvėdros“.

Ilgus metus remdami sportą, žinome, kiek daug kiekvieno miesto bendruomenei reiškia jos sportininkų pasiekimai. Klaipėdiečiai (Modestas) Paulauskas, (Saulius) Štombergas, (Arvydas) Macijauskas, (Eurelijus) Žukauskas ilgus metus garbingai nešė Lietuvos krepšinio vėliavą – tikimės, kad uostamiesčio krepšinio tradicijos padės išugdyti naują Klaipėdos žvaigždžių ir sirgalių kartą“, – sakė R. Viršilas.

„Švyturio“ aludariai jau tryliktus metus iš eilės rems ir Lietuvos nacionalinę krepšinio rinktinę, kuri ruošis Europos čempionatui Slovėnijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)