Net penki „Fenerbahče“ žaidėjai pelnė 10 ir daugiau taškų. Prie pergalės Bradas Wanamakeris prisidėjo 16 taškų, Melihas Mahmutoglu ir Janas Vesely – po 14, Jasonas Thompsonas – 11 (7 atk.k.), Bobby Dixonas – 10.

„Sveikinimai žaidėjams, žaidėme tikrai geras rungtynes. Komanda kovojo iki pat galo. Mūsų tikslas buvo pasiekti finalą. Sveikinu ir „Banvit“ su įspūdingu sezonu“, – po rungtynių kalbėjo „Fenerbahče“ vyriausiasis treneris Ž. Obradovičius.

Pergalę aptemdė ne visai maloni naujiena. Klubas patvirtino, kad nutraukta bendradarbiavimo sutartis su finansine grupe „Dogus Group“. Su šia pernai pasirašyta trejų metų sutartis turėjo komandai atnešti net 45 mln. eurų.

Kitoje pusfinalio poroje žaidžia „Anadolu Efes“ ir „Tofas“ komandos. Pastaroji yra arčiau finalo – serijoje iki trijų pergalių pirmauja 2-1.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)