Pirmas šių ekipų susitikimas Tauragėje baigėsi rezultatu 90:56, atsakomame mače Kaune „saboniukai“ taip pat nesugebėjo rimčiau pasipriešinti varžovams – 79:100.

Tauragės klubas pusfinalyje susitiks su Kuršėnų „Grafų baldų-Kristalo“ komanda, kuri ketvirtfinalyje taip pat sausu rezultatu 2:0 netikėtai įveikė Alytaus „Savanorio“ ekipą. Pirmas rungtynes Alytuje kuršėniškiai laimėjo 77:70, o atsakomą mačą namuose – 62:60.

Kitame RKL A diviziono pusfinalyje kausis krepšinio klubas „Trakai“ ir Telšių „Telšiai“. Trakiškiai ketvirtfinalio seriją 2:0 laimėjo prieš Klaipėdos „LCC tarpautinio universiteto“ komandą (68:56 ir 94:82). Tuo metu „Telšiai“ pateikė netikėtumą ir dukart palaužė Raseinių „Rasus“ (84:68 ir 77:66).

RKL A diviziono pusfinaliai prasidės kovo 22 d. (penktadienį) Trakuose ir Tauragėje. Tolimesnės rungtynės numatytos kovo 24 (sekmadienį) ir 28 dienomis (ketvirtadienį). Pusfinalio serijoje rungtyniaujama iki 3 pergalių.

RKL čempionato B divizione jau aiški pirma finalo dalyvė – Kupiškio „SC Dailista“. Pusfinalio serijoje iki dviejų pergalių ji gana nesunkiai abu kartus įveikė Biržų „Rinkuškių alaus“ komandą (83:64 ir 98:75) ir jau užsitikrino vietą kito sezono A divizione.

Kitos pusfinalio poros - Akmenės „SCKK-Akmenė“ ir Prienų „Rūdupis-KKSC“ – serijos rezultatas kol kas lygus 1:1. Pirmą mačą rezultatu 107:79 laimėjo Akmenė, atsakomame susitikime revanšą pasiekė Prienai – 100:68.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją