Dėl COVID-19 protrūkio Eurolygos komandose sausio pradžioje buvo nukeltas ne vienas mačas. Dabar kai kurie jų buvo perkelti į įvairias vasario ir kovo mėnesių datas.

Eurolygos 19-ojo turo rungtynės tarp Kauno „Žalgirio“ ir Pirėjo „Olympiakos“ komandų iš sausio 7 d. yra perkeliamos į kovo 15 d., antradienį.

Po šio pakeitimo tampa aišku, kad žalgiriečiai kovo viduryje sužais ketverias Eurolygos rungtynes namuose iš eilės.

Kovo 11-ąją Kaune svečiuosis Barselonos ekipa, o po mačo su „Olympiacos“ dar vyks kovo 17 d. rungtynės su Stambulo „Anadolu Efes“ ir kovo 23 d. dvikova su Vilerbano ASVEL.

Bilietai į kovo mėnesio rungtynes „Žalgirio“ arenoje prekyboje pasirodys vasario viduryje.

Net ir pasikeitus „Žalgirio“ rungtynių su Pirėjo „Olympiakos“ datai, krepšinio gerbėjų jau įsigyti bilietai galioja ir juos turintiems žiūrovams papildomų veiksmų atlikti nereikia.

Jei perkeltų rungtynių nauja data bilietų pirkėjams netinka, norint susigrąžinti pinigus už įsigytus bilietus į rungtynes su Pirėjo „Olympiakos“, reikia užpildyti čia pateiktą formą. Formą galima užpildyti nuo 2022 m. sausio 17 d. iki 2022 m. balandžio 17 dienos. Pabrėžiama, kad neužpildžius šios formos pinigai automatiškai nebus grąžinami. Teisingai užpildžius ir pateikus formą, pinigai bus grąžinami per 14 dienų nuo prašymo pateikimo dienos.

Abonementų turėtojams kompensacija už šias perkeltas rungtynes nepriklausys, nes rungtynės yra perkeliamos į kitą šio sezono datą.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)