Iš viso dviejose konferencijose komandos buvo suskirstytos į keturiolika grupių iš kurių į kitą varžybų etapą pateks po du pajėgiausius grupių klubus ir keturios geriausios trečias vietas užėmusios ekipos.

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) bronzos medalininkai Utenos „Juventus“ krepšininkai antros konferencijos L grupėje žais su Tartu „TU-Rock“ (Estija), Južnės „Chimik“ (Ukraina) ir Engomio „Etha“ (Kipras) komandomis.

Antrame pagal pajėgumą krepšelyje prieš burtų traukimą atsidūręs Šiaulių „Šiaulių“ klubas M grupėje išmėgins jėgas su Gaziantepo „Royal Hali“ (Turkija), Vroclavo „Šląsk“ (Lenkija) ir Bratislavos „Inter“ (Slovakija) ekipomis.

Senojo žemyno klubų turnyruose debiutuosianti Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komanda I grupėje susitiks su Zgoželeco „PGE Turow“ (Lenkija), Ventspilio „Ventspils“ (Latvija) ir Timišoaros „Baschet-Club“ (Rumunija) klubais.

Reguliarus naujo sezono turnyras prasidės spalio 28-ą, o finalo ketverto varžybos numatytos kitų metų balandžio 29 - gegužės 1 dienomis.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)