„Karaliaus Mindaugo taurės 2017“ varžybų finalas ir pusfinalis vyks Kaune vasario 18-19 dienomis. Tačiau į didžiausią šalies areną Kaune atvyks tik keturi klubai, kuriems pavyks įveikti ketvirtfinalio barjerą. Atkrintamose, kaip ir finalo etape, komandų laukia po vieną mačą.

Taurės varžybų ketvirtfinalį vasario 14 dieną 18 valandą atidarys Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ir Prienų–Birštono „Vytauto“ komandų mačas. Nors „Vytautas“ po dviejų ratų turnyro lentelėje žengia ketvirtoje vietoje, o Pasvalio klubas – šeštoje, burtai lėmė, kad mačas bus žaidžiamas Pasvalyje.

Tą pačią dieną (18.30 val.) ketvirtfinalio mačą sužais ir Utenos „Juventus“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai. Čia burtai vėl pateikė staigmeną ir sostinės krepšininkams dėl vietos pusfinalyje teks grumtis Utenoje.

Ketvirtfinalio etapas baigsis vasario 15 dieną. Tą dieną savo jėgas išbandys pora, kuri tapo didžiausia burtų traukimo ceremonijos staigmena. Kauno „Žalgirio“ ekipa namuose priims Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkus. Alytuje vietos pusfinalyje sieks vietos „Dzūkija“ ir Panevėžio „Lietkabelio“ klubas. Abiejų rungtynių startas 19 valandą.

Viename iš pusfinalio mačų „Žalgirio“ ir „Neptūno“ poros nugalėtojas susitiks su „Pieno žvaigždėmis“ arba „Vytautu“, o kitame lauks „Lietkabelio“ ir „Dzūkijos“ bei „Lietuvos ryto“ ir „Juventus“ porų nugalėtojų dvikova.

Bilietai į „Karaliaus Mindaugo taurės 2017“ pusfinalio ir finalo varžybas jau parduodami. Juos galima įsigyti „Tiketos“ puslapyje arba kasose. Visų klubų abonementų turėtojams taikoma 30 proc. nuolaida, tačiau likus savaitei iki renginio, ši nuolaida negalios.

Tvarkaraštis:

Vasario 14 d.

Pasvalio „Pieno žvaigždės“ – Prienų–Birštono „Vytautas“ (18.00 val., Pasvalys);

Utenos „Juventus“ – Vilniaus „Lietuvos rytas“ (18.30 val., Utena).

Vasario 15 d.

Kauno „Žalgiris“ – Klaipėdos „Neptūnas“ (19.00 val., Kaunas);

Alytaus „Dzūkija“ – Panevėžio „Lietkabelis“ (19.00 val., Alytus).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)