Per savo karjerą šilto ir šalto matęs argentinietis po trejas rungtynes sužaidė Ispanijos čempionate ir Eurolygoje, tačiau, kaip tikina pats, suprato, jog daugiau profesionalo karjeros tęsti nebegali.

„Signalą apie tai, kad daugiau rungtyniauti nebegaliu, man davė pats mano kūnas. Supratau, jog atėjo momentas, kai turiu atsisveikinti su profesionaliu sportu. Negalėjau nekreipti dėmesio į kūno siunčiamus ženklus ir manau, kad priėmiau patį geriausią sprendimą šią akimirką. Kaip ir visą savo karjerą, kiekvieną žingsnį aš dedu tik labai apgalvojęs ir tikrai žinau, kad dabar atėjo tas momentas“, – atsisveikindamas su klubu viešai parašė P. Prigioni.

Argentinietis padėkojo dar vieną galimybę jam suteikusiam „Baskonia“ klubui, kuriame trumpai pažaidė ir su lietuviu Tadu Sedekerskiu.

„Šiame klube aš augau kaip žaidėjas, šiame klube aš užbaigiu savo karjerą. Negaliu pasakyti nieko daugiau, tik milžinišką „ačiū“ klubo vadovams ir sirgaliams. To nepamiršiu niekada“, – teigė įžaidėjas.

Geriausius savo profesionalo karjeros metus P. Prigioni būtent ir praleido Vitorijos klube (2003-2009, 2011-2012 m.), taip pat Madrido „Real“ (2009-2011 m.) komandose.

Vėliau jis rungtyniavo NBA, kur atstovavo Niujorko „Knicks“, Hjustono „Rockets“ ir Los Andželo „Clippers“ klubuose.

Antradienio vakarą P. Prigioni surengs viešą spaudos konferencija Vitorijos arenoje, kurioje tars atsisveikinimo žodžius žurnalistams, klubo atstovams ir dar kartą paaiškins savo sprendimo motyvus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)