Nors „Real“ (5/4) Eurolygos F grupėje užima 4-ąją vietą, dėl kelialapio į ketvirtfinalį Madrido komandai dar reikės gerokai pakovoti. Tai ispanų žurnalistams akcentavo ir P. Laso, pareiškęs, kad Kaune jo auklėtinių laukia labai rimtas išbandymas.

„Nors varžovai ir neturi daug galimybių mus pralenkti, mes žinome, kad Kaune žaisti visuomet yra sunku. Galima prisiminti, kad namie varžovai įveikė ir „Brose Baskets“, ir „Olympiakos“, – dėstė P. Laso.

Anot trenerio, „Žalgiris“ jo auklėtiniams gali pridaryti daug sunkumų.

„Žalgiris“ turi gerą aukštaūgių duetą – Paulių Jankūną ir Ianą Vougiouką, problemų gali sukelti ir Edgaras Ulanovas, žaidžiantis trečioje pozicijoje, galintis pataikyti, kovojantis dėl kamuolių, žaidžiantis nugara. Taip pat yra trys pavojingi gynėjų pozicijos krepšininkai – Renaldas Seibutis, Jerome'as Randle'as, Martynas Pocius“, – savo žinias vardijo P. Laso.

Anot jo, Gintarą Krapiką pakeitęs Šarūnas Jasikevičius pakeitė žaidėjų mentalitetą.

„Trenerio pakeitimas varžovams pridėjo energijos, kurios trūko ankstesniame žaidimo etape. Tokie klubo sprendimai apskritai pakeičia žaidėjų mentalitetą, ekipa demonstruoja tikrai brandesnį žaidimą, nei pirmajame etape. Ir esmė ta, kad mes susitiksime ne su nauju treneriu, o su jo pakeistais žaidėjais“, – dėstė P. Laso.

J. Mačiulis taip pat pažymėjo, kad Kaune laukia rimtas mūšis.

„Jeigu norime patekti į kitą etapą, mes privalome laimėti šį mačą. „Žalgiris“ žaidžia gerai, ypač nauose, todėl mūsų laukia nelengvas išbandymas. Namie jie yra agresyvesni, motyvuotesni, turėsime stabdyti varžovus po krepšiu gera gynyba“, – pagarbiai apie savo buvusią komandą atsiliepė Jonas.

„Žalgiris“ (2/7) Eurolygos F grupėje šiuo metu yra paskutinis, aštuntas.

Kauno ir Madrido komandų dvikova penktadienį prasidės 19.45 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)