„Žalgirio“ arenoje aistros liejosi per kraštus, o darbo turėjo ir apsaugos darbuotojai. Kauniečių sirgaliai demonstravo akivaizdų pasipiktinimą teisėjų sprendimais, tačiau žalgiriečiai į teisėjų daržą akmenų nemetė.

„Varžybos buvo visai kitokios, nei pirmos dvejos - „Lietuvos rytas“ pakeitė žaidimą, veržėsi po krepšiu. Tai mus išmušė iš vėžių. Tačiau padarėme korekcijas ir šventėme pergalę. Nereikia apeliuoti į teisėjus – buvo purvinas ir negražus žaidimas. Teisėjai tiesiog dirbo savo darbą. Jau 3-0. Į Vilnių nevažiuojame jau užsikabinę medalių. Žinome, kad varžovai kovos iki pat pabaigos ir neatiduos mums pergalės. Nesijaučiame pavargę. Turėjome stovyklą Palangoje ir manau, kad jėgų turi pakakti iki pat serijos pabaigos“, - spaudos konferencijoje kalbėjo Paulius Jankūnas.

LKL finalas. Kauno "Žalgiris" - Vilniaus "Lietuvos rytas"

„Šiandien buvo pačios tipiškiausios ir laukiamiausios LKL finalo rungtynės ir aš džiaugiuosi, kad mums pavyko jas laimėti. Sveikinu savo vyrus, kurie sunkiai kovojo dėl pergalės. Mano reikalas kalbėti su teisėjais – aš galiu kalbėti su teisėjais ir galiu gauti techninę pražangą. Aš dalinai esu kaltas ir provokavau prašydamas pražangos. Tačiau tokios yra taisyklės. Artūras Gudaitis po traumos nėra geros formos. Rungtynės buvo per daug svarbios, kad galėtume laukti rezultato. Per ilgai laukti negalėjome. Čia ne priekaištas, tačiau mums reikėjo greitai rasti žaidėją, kuris atlaikytų tokį karą“, - sako „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas.

„Buvo sunkios rungtynės. Mes kovojome – aš esu patenkintas savo komanda. Bet tokių rungtynių pabaigoje reikia turėti žudiko instinktą. Lemiamais momentais mes neatkovojome kamuolių po savo krepšiu – tai mus nužudė. Mes stengėmės, tačiau to nepakanka. Mes šeštadienį žaisime namuose ir kitą savaitę grįšime į Kaune“, - spaudos konferencijoje kalbėjo „Lietuvos ryto“ strategas Marcelo Nicola.

LKL finalas. Kauno "Žalgiris" - Vilniaus "Lietuvos rytas"

Kitos rungtynės, kurios gali būti ir paskutinės, žaidžiamos šeštadienį (birželio 6 d.) Vilniuje.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)