„Jaučiu kažką išskirtinio atstovaudamas Ispanijai, tai unikalu“, – pasibaigus Rio de Žaneiro olimpinėms žaidynėms pareiškė P. Gasolis, iš kurio daug kas jau tikėjosi pareiškimo apie karjeros nacionalinėje komandoje pabaigą.

213 cm ūgio aukštaūgis pareiškė, kad Ispanijos rinktinėje karjerą baigs tik tada, kai dar bent kartą galės pažaisti su jaunesniuoju savo broliu, 31-erių M. Gasoliu, Rio de Žaneiro žaidynes praleidusiu dėl traumos. Ispanijos žiniasklaida informuoja, kad broliai tarpusavyje jau yra priėmę tokį sprendimą ir jo nekeis.

San Antonijaus „Spurs“ ateinantį NBA sezoną atstovausiantis P. Gasolis Rio de Žaneiro olimpiniame turnyre buvo pats rezultatyviausias krepšininkas, pelnęs net 156 taškus. M. Gasolis NBA lygoje atstovauja Memfio „Grizzlies“ ekipai.

Artimiausia galimybė žaisti kartu su broliu P. Gasoliui bus 2017-ųjų Europos krepšinio čempionatas. Jeigu jį praleistų, Pau ir Marcas kartu galėtų dalyvauti 2019-ųjų pasaulio pirmenybėse. Tiesa, tuomet P. Gasoliui jau būtų 39-eri.

Informuojama, kad nepasitraukti iš nacionalinės komandos P. Gasolio prašė ir jo geras bičiulis Jorge Garbajosa, kuris neseniai buvo išrinktas Ispanijos krepšinio federacijos prezidentu.

Sulaukęs 39-erių šiemet po Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių apie savo karjeros pabaigą nacionalinėje komandoje paskelbė legendinis argentinietis Emanuelis Ginobili.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)