„Olympiakos“ po dramatiškos kovos įveikė „Panathinaikos“ krepšininkus namuose 68:66 (24:14, 11:24, 14:10, 19:18).

Pirėjo ekipa likus žaisti mažiau nei minutę dar turėjo 6 taškų pranašumą, bet Dwayne'o Bacono ir Pariso Lee taškai likus žaisti 17 sumažino atsilikimą iki 2 taškų (63:65).

Aleksandras Vezenkovas sumetė baudų metimus, D. Baconas smeigė tritaškį, o tuomet prie baudų metimo linijos stojęs Alecas Petersas pataikė tik vieną metimą iš dviejų (68:66).

Lemiamas metimas buvo patikėtas D. Baconui, tačiau jo tritaškis skriejo pro šalį. „Panathinaikos“ komanda įsitikinusi, kad šio metimo metu prieš amerikietį buvo pažeistos taisyklės.

Atėnų ekipa pareiškė, kad lemiamos atakos metu prieš D. Baconą prasižengta net du kartus: pirmąjį – vos amerikiečiui pradėjus varytis kamuolį, antrąjį – atliekant metimą.

Artūras Gudaitis šias rungtynes pradėjo starto penkete ir per 6 minutes pelnė 1 tašką (1/2 baud.), atkovojo 3 kamuolius, 4 kartus prasižengė ir surinko 1 naudingumo balą.

Nugaros traumą besigydantis Marius Grigonis mačui registruotas nebuvo.

„Olympiakos“: Aleksandras Vezenkovas 22 (7 atk. kam.), Moustapha Fallas 17 (9 atk. kam.), Thomasas Walkupas ir Isaiah Canaanas po 8.

„Panathinaikos“: Dwayne'as Baconas 20, Parisas Lee ir Nate'as Woltersas (7 atk. kam.) po 13, Georgios Papagiannis 11 (7 atk. kam.).


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją