Bėdų dėl atsinaujinusios kelio traumos turi Nikola Milutinovas. Serbijos vidurio puolėjas dėl to tikrai praleis antrąsias serijos su Kauno „Žalgiriu“ rungtynes penktadienį, rašo gazzetta.gr.

Eurolygos atkrintamąsias varžybas „Olympiakos“ pradėjo pralaimėjimu – trečiadienį po pratęsimo 78:87 nusileido Šarūno Jasikevičiaus kariaunai.

Pajutęs atsinaujinusią traumą N. Milutinovas vis tiek tęsė rungtynes. „Centras“ per 21 minutę pelnė 7 taškus, atkovojo 8 kamuolius ir atliko rezultatyvų perdavimą.

Jam buvo atliekamas magnetinio rezonanso tyrimas ir, nors rimtos traumos atrasta nebuvo, N. Milutinovas negalės padėti komandai penktadienį.

Skelbiama, kad antrose rungtynėse taip pat nežais Kostas Papanikolaou, nežaidęs ir trečiadienį. Vis dar neaišku, kiek jėgų turės traumų pasekmių visiškai neatsikratę Georgios Printezis ir Janis Strelnieks.

Pirmame mače G. Printezis per 27 min. pelnė 12 taškų, atkovojo 5 kamuolius ir 4 kartus prasižengė, o J. Strelniekas per 12 min. taškų nepelnė.

Likęs serijos tvarkaraštis

Balandžio 20 d. 21.15 val. Pirėjas.

Balandžio 24 d. 20.00 val. Kaunas.

Balandžio 26 d. 20.00 val. Kaunas. (jei prireiktų)

Gegužės 1 d. Pirėjas. (jei prireiktų)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)