Kęstučio Kemzūros treniruojamos komandos akiratyje atsidūrė vidurio puolėjas Willie Reedas.

Graikijos žiniasklaida praneša, kad derybos tarp visą savo karjerą už Atlanto žaidusio 29-erių metų 211 cm ūgio vidurio puolėjo jau yra pažengusios.

2015-2018 m. W. Reedas žaidė NBA lygoje, praėjusį sezoną praleido NBA Plėtojimosi G lygoje.

Taip pat „Olympiakos“ išreiškė susidomėjimą ir gynėjų grandies žaidėju. Graikų akiratyje atsidūrė 34-erių veteranas įžaidėjas Tayloras Rochestie, praėjusį sezoną praleidęs Kinijos lygoje, o anksčiau ne vienus metus žaidęs Eurolygoje – 2015 m. jis tapo pačiu rezultatyviausiu turnyro žaidėju ir buvo apdovanotas Alphonso Fordo vardo trofėjumi.

Tuomet amerikietis atstovavo Žemutinio Naugardo „Nižnij Novgorod“ komandai ir per rungtynes vidutiniškai pelnė po 18,9 taško.

„Olympiakos“ sąskaitoje Eurolygoje šiuo metu yra 2 pralaimėjimai ir 1 pergalė. Komandą treniruoja K. Kemzūra, vairą perėmęs iš atleisto Davido Blatto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)