Kelionės į Kauną išvakarėse Ettore Messinos treniruojamos „AX Armani Exchange“ ekipos nariams buvo atlikti COVID-19 testai, iš kurių 6 buvo teigiami. Pagal Milano miesto sveikatos agentūros nurodymus, žalgiriečių varžovai privalo izoliuotis ir negali palikti šalies. Kaip skelbia pats Milano klubas, sportinę veiklą komanda galės atnaujinti gruodžio 27-ąją, tačiau tik tuo atveju, jei papildomi žaidėjų koronaviruso testai bus neigiami.

Tai – pirmosios šį sezoną dėl koronaviruso perkeliamos Eurolygos rungtynės. Praėjusį sezoną ši praktika buvo pakankamai dažna.

Pagal Eurolygos taisykles kiekvienas mačas daugiausiai tris kartus gali būti nukeltas į laisvas datas. Eurolyga informuos apie naują datą, kai ją suderins su abiem klubais.

Net ir pasikeitus rungtynių datai turimi bilietai galios ir juos įsigijusiems žiūrovams papildomų veiksmų atlikti nereikės. Jei bilietus turintiems asmenims naujoji rungtynių data netiks, bus galimybė grąžinti bilietus.

Šiuo metu Eurolygos turnyro lentelėje Milano komanda dalijasi 4-7 vietas su trimis Rusijos klubais – Kazanės UNIKS, Sankt Peterburgo „Zenit“ ir Maskvos CSKA. Tuo metu žalgiriečiai yra absoliutūs turnyro autsaideriai.

Pagal dabartinį tvarkaraštį kitas „Žalgirio“ mačas Eurolygoje numatytas gruodžio 30-ąją. Tądien išvykoje žalgiriečiai žais su Atėnų „Panathinaikos“ – tai bus pirmosios antrojo reguliariojo sezono rato rungtynės.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)