Žaidėjo pageidavimu klubas susilaikys nuo komentarų, kurie liečia jo šeimos reikalus, tačiau pradėjo paieškas kas galėtų pakeisti D. Jacksoną komandoje.

„Ši žinia buvo labai netikėta klubui. Pats krepšininkas paprašė nedetalizuoti jo šeimyninių aplinkybių. Gerbiame jo privatumą ir norime tikėti DJ žodžiais.

Bet mums tai skaudi žinia, netenkame vieno lyderių ir labai svarbaus žaidėjo. Bet kokiu atveju nuoširdžiai linkime sveikatos Demetrijaus artimiesiems, o patys pradedam žiūrėti kas galėtų jį pakeisti šiuo sudėtingu pasaulinės pandemijos metu, kuri apsunkina žaidėjų atvykimo procedūras“, – kalbėjo klubo direktorius Justas Jankauskas.

Už kontrakto nutraukimą „Ryto“ klubas gaus numatytą kompensaciją.

„Betsafe-LKL“ lygoje D. Jacksonas buvo „Ryto“ lyderis – per 6 rungtynes vidutiniškai pelnė po 13,5 taško, atliko po 5,2 rezultatyvaus perdavimo, atkovojo po 3,3 kamuolio ir rinko po 18,8 naudingumo balo.

FIBA Čempionų lygoje jis kol kas vienintelėse rungtynėse su „Peristeri“ per 30 minučių pelnė 14 taškų, atliko 6 rezultatyvius perdavimus, perėmė 4 kamuolius ir surinko 8 naudingumo balus.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)